Verzending en Bezorging

Wij bezorgen de goederen graag bij je thuis, maar u kunt ze ook ophalen bij een van onze afhaalpunten of een Bpost punt.
Je kunt bij het afrekenen kiezen uit de volgende bezorgopties:


• Levering aan huis (gratis vanaf € 75 in België, anders € 6; gratis vanaf € 120 in de overige beschikbare landen, anders € 12,50)
• Verzending naar afhaalpunten in België (gratis vanaf € 75 in België, anders € 6; gratis vanaf € 120 in de overige beschikbare landen, anders € 12,50)
• Specifieke afhaalpunten (Gratis)


Wij doen onze uiterste best om de bestelling de volgende werkdag voor 17.00 uur te bezorgen. Soms is dit praktisch niet mogelijk, maar proberen we hier altijd zoveel mogelijk over te communiceren? Als je een vraag hebt, kan je deze altijd stellen via info@omiva.be. We zullen proberen u zo snel mogelijk te antwoorden!

Afhaalpunten:
Verzenden naar afhaalpunten is soms makkelijker dan thuis laten bezorgen. U kunt immers zelf kiezen waar en wanneer u het pakket wilt ophalen, en u kunt de postbode of koerier niet zomaar ontwijken!
Om een ​​afhaalpunt te selecteren, moet u eerst uw bestelling afronden door een betaling te doen. Alleen dan is het mogelijk om een ​​servicepunt op de kaart te selecteren. De weergegeven punten zijn servicepunten in de buurt van uw eerder ingevoerde postcode. Dit kunt u natuurlijk zelf aanpassen.

close