Verzending en Bezorging

Wij houden natuurlijk van onze producten, net als jij! Daarom doen wij er alles aan om uw pakket in perfecte staat bij u te krijgen. Aangezien dit nogal delicate dingen zijn, botanicals en gin in glazen flessen, onze mooie glazen, ... betekent dit veel noppenfolie en zeer goede verpakking! En dat loont, want tot nu toe hebben we maar één klein ongelukje gehad op al onze zendingen! U kunt er dus zeker van zijn dat uw pakket in perfecte staat aankomt!

We bezorgen de goederen graag bij je thuis, maar je kan ze ook afhalen in één van onze specifieke afhaalpunten of een bpost-punt.
Bij het afrekenen kun je kiezen uit de volgende bezorgopties:

Thuislevering:

Land:

 
🇧🇪 België

< 60.00€

5.00€
 

> 60.00€

Gratis

 

Land:

 
🌍 Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland

< 250.00€

15.00€

> 250.00€

Gratis

 

Land:

 
🌍 Overige beschikbare landen 

< 500.00€

35.00€

> 500.00€

Gratis


bpost-punt:

Land:

🇧🇪 België

< 60.00€

5.00€
 

> 60.00€

Gratis

 


Specifieke afhaalpunten

•  Gratis


Wij doen onze uiterste best om de bestelling de volgende werkdag voor 17.00 uur te bezorgen. Soms is dit praktisch niet mogelijk, maar proberen we hier altijd zoveel mogelijk over te communiceren? Als je een vraag hebt, kan je deze altijd stellen via info@omiva.be. We zullen proberen u zo snel mogelijk te antwoorden!

Afhaalpunten:
Verzenden naar afhaalpunten is soms makkelijker dan thuis laten bezorgen. U kunt immers zelf kiezen waar en wanneer u het pakket wilt ophalen, en u kunt de postbode of koerier niet zomaar ontwijken!


Om een ​​afhaalpunt te selecteren, moet u eerst uw bestelling afronden door een betaling te doen. Alleen dan is het mogelijk om een ​​servicepunt op de kaart te selecteren. De weergegeven punten zijn servicepunten in de buurt van uw eerder ingevoerde postcode. Dit kunt u natuurlijk zelf aanpassen.

close